Brengen zwemles:

Zorg dat uw kind 10 minuten voor aanvang van de zwemles omgekleed in het kleedlokaal aanwezig is. Zoveel mogelijk met 1 ouder.
We halen namelijk de kinderen al 5 a 10 minuten voor aanvang van de zwemles naar binnen. Wij vragen u om zoveel mogelijk op tijd te zijn, zodat we de rust in de zwemzaal kunnen bewaren.
Deze tijd gebruiken we om de les voor te bereiden en alle drijfmiddelen etc. om te doen. Op deze manier starten de kinderen dus ook precies bij aanvang van de zwemles met zwemmen.
Als u uw kind naar binnen heeft gebracht, kunt u gaan of plaats nemen in de kijkruimte. Let wel even op dat hier ook wachtende ouders zijn van de zwemles die op dat moment wordt gegeven. Mocht het heel druk zijn kunt ook altijd even buiten wachten. Het is belangrijk dat we samen even kijken wat fijn en goed voelt.

Ophalen zwemles:

  • Wij vragen u zo lang mogelijk te wachten met het plaats nemen in het kleedlokaal. Zodra de groep wegloopt (van de gebrachte kinderen) kunt u richting het kleedlokaal.
  • In de douche staat een oranje bak. De kinderen doen zelf de kurk af en leggen die in deze oranje bak. Let op dat de kurken ook echt in de oranje bak worden gelegd. Ze mogen namelijk niet mee naar huis voor de volgende keer. 
  • De kinderen mogen ook weer douchen. 

Kijken tijdens de zwemles:

In onze ontvangstruimte is een groot raam. Hier kunt u naar de zwemles kijken. De kinderen zien u niet staan. Aan de binnenkant van de ramen zitten namelijk stickers. 

Ook is hier een koffieautomaat aanwezig voor een lekker kopje koffie of thee.

Parkeren

Gebruik voor het parkeren de parkeervakken die aansluitend aan het zwembad liggen. Tegenover de zwemschool is een privé terrein en daar mag dus niet worden geparkeerd. Mochten de parkeerplekken bezet zijn kunt u uitwijken naar het parkeerterrein tegenover de Pax Christi College of de zandparkeerplek aan de koningstraat.

Ziekte of afwezigheid

Natuurlijk kan het soms zijn dat uw kind niet bij de zwemles aanwezig kan zijn. De zwemles dient vooraf te worden afgemeld via uw persoonlijk account op de button afmelden zwemles. Hiervoor krijgt u 1 inhaalles tegoed.

Inhaallessen

De lessen die afgemeld zijn kunnen worden ingehaald op dinsdag, woensdag en donderdag van 14.30-15.15 uur. Wij adviseren de inhaallessen pas in te zetten wanneer uw kind verder is het zwemtraject. Dus als uw kind bijvoorbeeld met een oranje, gele of zonder kurk zwemt. Slim is dan om een aantal weken achter elkaar dubbel te plannen. In deze fase zijn de extra lessen het meest effectief.
Let wel even op dat de inhaallessen vervallen na beëindiging van de zwemlessen.

Kleding

Voor de jongens is een strakke zwembroek het makkelijkst. Ze kunnen dan de beenslag beter uitvoeren en een toiletbezoek is een stuk makkelijker. Voor de meiden is een badpak of bikini prima. Bij voorkeur een bikini, ook dan is het makkelijker met een toiletbezoek. De kurkjes kunnen ze dan namelijk omhouden.

Betalingen

We werken met een automatische incasso.
De aangeboden lessen worden per maand afgeschreven. Afhankelijk van lesdag is dat verschillend. Zie hieronder de link van de bedragen per maand.
https://zwemschool-olga.nl/prijzen/
De maand wordt altijd vooruitbetaald. Bijvoorbeeld: 1 oktober wordt er lesgeld afgeschreven voor de maand oktober.De allereerste incasso zal eenmalig hoger zijn. Hier zijn namelijk de aangeboden lessen van de startmaand, nieuwe lesmaand en het inschrijfgeld mee berekend.
Mocht u nog geen formulier voor het automatisch incasso hebben ingevuld dan vind u hieronder de link.

https://zwemschool-olga.nl/automatische-incasso-formulier